🍀Full-service bloemenbedrijf
🍀Compleet en vers assortiment
Bloemen

Red Naomi Roos – Luxe roos voor elk seizoen

Dé roos met een perfect rode kleur en een zachte fluweelachtige tint.
3 minuten
Red naomi is één van de meest bekende soorten rozen die er zijn.

De Red Naomi-roos wordt wereldwijd beschouwd als een van de mooiste en meest gewilde rozen. Red Naomi werd in 2006 op de bloemenmarkt geïntroduceerd door een Nederlandse veredelaar. Na al die jaren blijft het een populaire keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, luxueuze bloem voor speciale gelegenheden.

Deze roos is een favoriet geworden onder bloemisten, weddingplanners en consumenten die de luxe uitstraling en romantische symboliek weten te waarderen. De grote, fluweelzachte bloemblaadjes, intense kleur en aangename geur zijn de eigenschappen waar Naomi bekend om staat. Daarnaast is het vaasleven van Red Naomi uitzonderlijk lang, evenals dat van een Amaryllis.

Het is dan ook niet gek dat deze snijbloem één van de meest populaire producten is van de bloemen export van Verbeek & Bol. Het deelt de populariteit met prachtige VIP-rozen.

Red Naomi roos boeket

Wat maakt Red Naomi bijzonder?

Natuurlijk is elke bloemsoort bijzonder. Red Naomi heeft echter iets unieks, waardoor ze zeer gewild zijn in de bloemenindustrie. Hier zijn enkele redenen waarom deze rozen als bijzonder worden beschouwd:

1. Grootte: Red Naomi Rozen zijn erg groot, met bloemen die wel 12 cm in doorsnee kunnen worden. Dit maakt ze tot een fascinerende en opvallende aanvulling op elk bloemstuk.

2. Intensieve kleur: De kleur van een Red Naomi roos is een diepe, levendige roodtint die zeer onderscheidend is. Deze exclusieve kleur kan alleen worden bereikt door zorgvuldige veredeling en teelt.

3. Betoverende geur: Red Naomi rozen hebben een mooie, zoete geur. Deze geur wordt vaak geassocieerd met romantiek en luxe.

4. Levensduur: Red Naomi’s staan ​​bekend om hun lange vaasleven. Als ze op de juiste manier worden verzorgd, kunnen ze tot twee of drie weken meegaan.

5. Uitstekende transporteigenschappen: Niet alle bloemen reizen zo goed als de Naomi’s. Daarom kan deze snijbloem in bijna elke uithoek van de wereld vreugde brengen.

6. Duurzaamheid: De rozen worden duurzaam geteeld. Veel boeren richten zich op het verminderen van de milieu-impact en het verbeteren van sociale verantwoordelijkheid.

Boeket Red Naomi

Beschikbaarheid en seizoen

Zelfs Red Naomi Rose is het hele jaar door verkrijgbaar, is hij een seizoensbloem voor februari. Omdat het geven van een rode roos aan je liefste een gebruikelijke manier is om liefde te tonen. Zoals bij de meeste snijbloemen, kunnen hun beschikbaarheid en kwaliteit echter variëren, afhankelijk van het seizoen en de locatie.

In Nederland worden Naomi’s in kassen geteeld, waardoor jaarrond productie mogelijk is. Daarom zijn ze verkrijgbaar op de webshop van Verbeek & Bol, wanneer je ze nodig hebt.

Rozen die in kassen worden gekweekt, worden onder optimale omstandigheden gekweekt om hun kwaliteit te waarborgen, ongeacht het buitenseizoen. Natuurlijk kunnen er uitzonderlijke factoren zijn die van invloed kunnen zijn op de hele markt. Zoals stijgende energiekosten of droogte, om er maar een paar te noemen.

Het is ook vermeldenswaardig dat er kleine variaties in beschikbaarheid en prijzen kunnen zijn op basis van seizoensgebonden vraag, transportkosten en lokale marktfactoren. Daarom is het altijd een goed idee om contact op te nemen met uw accountmanager voor de meest accurate informatie over Red Naomi-rozen in een bepaalde tijd van het jaar.

Meer lezen over planten en bloemen? Bekijk ook onze andere artikelen, bijvoorbeeld Eustoma (Lisianthus) & Helianthus Annuus (Zonnebloem).

Bestel hier direct mooie red naomi’s voor uw bloemenwinkel.

Deel dit bericht
Ander nieuws uit deze categorie
Orchidee groothandel

5 meest verkochte orchideeën en hun kenmerken

Elegant & populair. Dit zijn de twee beschrijvende woorden van een Orchidee. Lees hier welke soorten het meest verkocht worden bij Verbeek & Bol.
Aloë Vera plant

Aloë Vera Plant en 9 Veelgestelde vragen over de verzorging ervan

De Aloë Vera plant wordt beschouwd als gemakkelijk te verzorgen - maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Lees hier de veelgestelde vragen en laat jouw plant bloeien.
Amaryllis

Amaryllis Snijbloemen, Bollen & Planten

Het amaryllisseizoen staat op het punt van beginnen. Ontdek hier het assortiment!

Klant worden

Ben je op zoek naar hoogwaardige bloemen of planten om je assortiment mee te verrijken? Neem contact met ons op, We helpen je graag verder!