🍀Full-service bloemenbedrijf
🍀Compleet en vers assortiment

Over ons

Verbeek & Bol.

Een toonaangevend bedrijf in import en export van bloemen en planten sinds 1918. Verbeek & Bol bestaat uit een enthousiast team, die dagelijks hard werkt voor onze trouwe klantenkring. We geloven in persoonlijke service en langdurige samenwerkingen en handelen met een glimlach.

Klein begonnen,
groot geworden.

Een gezamenlijke
passie voor bloemen.

Het in 1918 opgerichte Verbeek & Bol is ontstaan uit een gezamenlijke passie voor bloemen. Jacob Verbeek en Jan Bol besloten samen hun passie voor sierteelt om te zetten naar een succesvol bloemen export business. Ze begonnen klein; in de Bloemenlust, het oude bloemenveilingpand in Aalsmeer. Vandaag de dag is Verbeek & Bol behoorlijk opgeschaald en verwelkomt zij haar klanten aan de zuidzijde op het FloraHolland terrein in Aalsmeer. Omdat er in 1918 nog geen verplichting tot registratie bestond, is Verbeek en Bol pas sinds 1924 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

01/03

Jarenlange
ervaring.

In september 1965 werd Jac Verbeek, zoon van Jacob, opgenomen in de firma. Voor een lange periode van maar liefst 37 jaar is hij verantwoordelijk geweest voor het managen van de dagelijkse bezigheden. Later in 2002 werd de firma overgedragen aan John Vork, René Ververs en Iwan Springintveld. Heden ten dage vormen René Ververs en Iwan Springintveld de directie van Verbeek en Bol.

02/03

Gevestigde
naam.

Inmiddels beschikken wij over een pand met achttien eigen dockshelters, gevestigd aan de zuidzijde van de bloemenveiling in Aalsmeer. Met behulp van een goed concept en een nauwe samenwerking met onze klanten, hebben wij door de jaren heen een flinke groei kunnen realiseren. Doordat wij een kwalitatief goed product tegen een goede prijs aanbieden zijn wij een grote speler in de internationale snijbloemenbranche.

03/03
De gezichten achter Verbeek & Bol

Aangenaam kennis
te maken.

Wij zijn René Ververs en Iwan Springintveld, samen vormen wij de hedendaagse directie van Verbeek & Bol. Al ruim 30 jaar zijn wij werkzaam bij Verbeek & Bol; ooit begonnen als verkoper en nu – sinds 2002 – trots lid van de directie van ons bloeiende bedrijf. In 2017 hebben wij wegens overlijden afscheid moeten nemen van ons 3e directielid: John Vork. John heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en groei van Verbeek & Bol, wij zullen hem daar eeuwig dankbaar voor zijn.

Klant worden

Ben je op zoek naar hoogwaardige bloemen of planten om je assortiment mee te verrijken? Neem contact met ons op, We helpen je graag verder!